Μενού
sepolia-biasmos
Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Λεπτομέρειες που δείχνουν ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στα Σεπόλια βγαίνουν στο «φως» τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 12χρονη χρησιμοποιούσε δύο κινητά τηλέφωνα, με αριθμούς που χαρακτηρίζονται ως «πακιστανικοί», καθώς ο ιδιοκτήτης και τα στοιχεία κατοικίας είναι ψευδή. Ειδικότερα, ο ένας αριθμός είναι καταχωρημένος σε όνομα αλλοδαπού και στη διεύθυνση Αγάθωνος 4 στην Αθήνα, μαζί με άλλους 27 τηλεφωνικούς αριθμούς. Μικρή λεπτομέρεια: Το κτίριο στη συγκεκριμένη διεύθυνση είναι εγκαταλελειμμένο.

Ο άλλος αριθμός ανήκει και αυτός σε αλλοδαπό, ενώ η διεύθυνση κατοικίας είναι η Αμισού στο κέντρο της Αθήνας. Στο ίδιο όνομα και διεύθυνση είναι δηλωμένοι συνολικά 20 αριθμοί. Οπως αναφέρουν ειδικοί, μια 12χρονη δεν θα μπορούσε μόνη της να προμηθευτεί έναν τέτοιο αριθμό τηλεφώνου, ενώ επισημαίνεται ότι μαζί με το ακριβό κινητό τύπου iPhone που της είχε κάνει δώρο ο Ηλίας Μίχος πιθανόν να της είχε δώσει και τις συγκεκριμένες κάρτες sim.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο το παιδί στη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στην ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας, ρωτήθηκε για τα κινητά. Οπως είπε το ένα από τα δύο, το i-phone, της το είχε κάνει δώρο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. «Το κινητό έκανε 180 ευρώ αλλά κάτι συνεννοήθηκαν και μου έδωσε εμένα 100 ευρώ και πήγα και το πήρα» κατέθεσε η 12χρονη. Όταν τη ρώτησαν αν θυμάται από πού τα πήρε, είπε: «Από ένα πακιστανικό μαγαζί που είναι εκεί στη γειτονιά». Μάλιστα το παιδί ανέφερε ότι ο Ηλίας Μίχος χρησιμοποιούσε τα κινητά της, όταν εκείνη έπαιζε στην πλατεία: «Επειδή εγώ όταν έπαιζα στην πλατεία, καθόμασταν εκεί μαζί έξω και είχε το κινητό μου και έστελνε μηνύματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA