Μενού
  • Α-
  • Α+

Με σοβαρά εγκαύματα στην αριστερή πλευρά, στο κεφάλι, το στήθος και την πλάτη, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 36χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τη σύζυγό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο. Τα εγκαύματα που φέρει είναι δευτέρου βαθμού και μάλιστα παραμένει ο κίνυδνος να χάσει το μάτι του καθώς έχει υποστεί σοβαρή βλάβη. «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ» ανέφερε στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Δασκαλάκης και συμπλήρωσε πως: «Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς».

Διαβάστε ακόμη: Ηράκλειο: 40χρονος απειλεί να πέσει από ταράτσα - Αμεση κινητοποίηση των Αρχών

Βρέθηκε το μπουκάλι με το υγρό

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό, με το μπουκαλάκι ένα έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει. Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν την γυναίκα τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά. Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου περίπου στις 5 τα ξημερώματα κάτω από άγνωστες συνθήκες δηλαδή δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι προηγήθηκε καυγάς. Όμως θεωρείται βέβαιο ότι το δοχείο φέρεται να το έφερε μαζί της η γυναίκα καθώς δεν θα ήταν εύκολο να βρεθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Βεβαρημένο παρελθόν για τον 36χρονο

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του neakriti, ο 36χρονος έχει υπάρξει στο παρελθόν «πρωταγωνιστής»  σειρά ένοπλων ληστειών από το 2012 ως το 2015 με στόχο κοσμηματοπωλεία στο Ηράκλειο. Η τελευταία απόπειρα ληστείας ήταν αιματηρή, με λεία κοσμήματα άνω των 150.000 ευρώ και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών αλλά και μακρά νοσηλεία των τραυματισμένων. Τον Νοέμβριο του 2016, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης επέβαλε στον 32χρονο επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 89 ετών και 5 μηνών και στον αλλοδαπό πάνω από 105 χρόνια. Ωστόσο η εκτιτέα ποινή ήταν τα 25 έτη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA