Μενού
katalipsi-sxoleio
Κατάληψη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μια μέρα «λουκέτου» στο σχολείο ήταν αρκετή για διευθυντή Γυμνασίου στο Ηράκλειο της Κρήτης ώστε να μηνύσει 28 από τους μαθητές του και να πάρει... αμπάριζα η αστυνομία τα σπίτια των μαθητών για να τους επιδώσει τις μηνύσεις. Εκπληκτοι οι γονείς άνοιγαν τις πόρτες κι αντίκριζαν αστυνομικούς που τους έλεγαν ότι τα παιδιά τους απέκτησαν μπλεξίματα με τον νόμο. Οι γονείς είναι ανάστατοι με τον διευθυντή και σήμερα Δευτέρα (24/10) αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, καθώς επίκειται και συνέλευση γονέων.

Το Cretalive επικοινώνησε με τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιάννη Καραγιαννίδη, ο οποίος δε γνώριζε για τη μήνυση. Γνώριζε ωστόσο, ότι ο διευθυντής είχε επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη, ο γυμνασιάρχης κινήθηκε καθ' όλα νόμιμα. Είναι μια διαδικασία που μπορεί να ακολουθήσει κανείς μετά από την κατάληψη δημόσιας περιουσίας.

Οι γονείς, από την πλευρά τους, επικοινώνησαν με την ίδια ιστοσελίδα και κάνουν λόγο για πρωτοφανή ενέργεια που δημιουργεί μείζον ζήτημα στη λειτουργία του σχολείου, ενώ επικαλούνται την ψυχολογική φόρτιση γονιών και μαθητών, με κάποια από τα παιδιά να εμφανίζουν και προβλήματα υγείας, μετά τη γνωστοποίηση της μήνυσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA