Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον τρεις από τους 10 άνδρες που μέχρι και χθες (23/10) παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια και κατέθεσαν πως είχαν συνομιλήσει διαδικτυακά με το προφίλ της 12χρονης από τα Σεπόλια, προκύπτει ότι είχαν συναντηθεί μαζί της και την είχαν κακοποιήσει έναντι αμοιβής. Τα στοιχεία προέκυψαν από την ανάλυση των κινητών τους τηλεφώνων, που σε κάθε περίπτωση κρατήθηκαν από τους αστυνομικούς και στάλθηκαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Εκεί ανακτήθηκαν σβησμένα μηνύματα από εφαρμογές επικοινωνίας όπως το viber και το whatsapp, από τα οποία φαίνεται ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν έμειναν απλά στις συζητήσεις μέσω του Blindchat, αλλά αντάλλαξαν αριθμούς κινητών τηλεφώνων με την 12χρονη και έκλεισαν μαζί της ραντεβού, προφανώς επικοινωνώντας με τον Ηλία Μίχο.

Ολα αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη διαβιβαστεί στην αρμόδια Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και αναμένεται μια διαδικασία αναγνώρισης τους από την 12χρονη μέσω φωτογραφιών τους από τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας και στην συνέχεια η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Παράλληλα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχει σταλεί στην Ανακρίτρια ένας μεγάλος όγκος δεδομένων από τις επαφές που έχουν καταγραφεί μεταξύ περισσοτέρων από 300 χρήστες του Blindchat και των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί με φωτογραφίες της 12χρονης, δεδομένα τα οποία θα αξιολογηθούν και πιθανότατα θα οδηγήσουν και σε άλλες συλλήψεις ανδρών που βίασαν το 12χρονο κοριτσάκι.

Ακόμη εκκρεμεί η εργαστηριακή διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου της μητέρας της 12χρονης, αλλά και του καταγραφικού μηχανήματος των καμερών ασφαλείας του οίκου ανοχής, ο οποίος έχει περιγραφεί από την μικρή κοπέλα όπου ο Μίχος την εξέδιδε σε παιδοβιαστές. Και εκεί όμως χρειάζεται η αναγνώριση του χώρου από το ίδιο το θύμα, κάτι που οι αστυνομικοί θα κάνουν σε επόμενο χρόνο και μετά από συνεννόηση με την Ανακρίτρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA