Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα παράξενο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε σχολείο της Κέρκυρας, όταν αυτοκίνητο άρχισε να κινείται, ενώ αρχικά ήταν σταθμευμένο και έπεσε σε έναν τοίχο τραυματίζοντας δύο ανθρώπους. Πιο συγκεκριμένα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το σταθμευμένο αυτοκίνητο άρχισε να... τσουλάει με αποτέλεσμα να πέσει στον τοίχο και να τραυματίσει μια δασκάλα και τη σχολική τροχονόμο που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή κοντά στο σημείο. Αμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τις δύο τραυματισμένες γυναίκες στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: ΕΣΗΕΑ για Σεπόλια: Παραβιάζεται κάθε έννοια δεοντολογίας στο θέμα της 12χρονης

Η οδηγός όταν είδε το αυτοκίνητο να τσουλά χωρίς να μπορεί κανείς να το σταματήσει έπαθε σοκ. Το ίδιο και όσοι γονείς βρισκόντουσαν έξω από το σχολείο, με τον φόβο μην πάθουν τίποτα οι μαθητές που βρίσκονταν εκεί. Μετά το τρομακτικό περιστατικό που συνέβη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας απηύθυνε έκκληση με επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς, για να προβλέπονται επιπλέον μέτρα ασφαλείας στον πεζόδρομο, ιδιαιτέρως τις ώρες που λειτουργεί το σχολείο. Τέλος αν και τα αίτια παραμένουν άγνωστα, πιθανολογείται ότι το αμάξι τσούλησε διότι «λύθηκε» το χειρόφρενο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA