Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος αρχιμανδρίτη στην Κυψέλη, που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής με τις αστυνομικές Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Την ίδια ώρα, τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του 63χρονου αρχιμανδρίτη, που αρνείται τα περί αυτοκτονίας και δηλώνει στις κάμερες ότι «το φάγανε το παιδί μου».

Από την αυτοψία στο σημείο του θανάτου, φαίνεται ότι ο ιερέας απαγχονίστηκε δημιουργώντας βρόχο με μια ζώνη. Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όμως μέχρι στιγμής οι ενδείξεις οδηγούν προς την αυτοκτονία δια απαγχονισμού.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του. Για πάνω από 4 ώρες κλιμάκιο βρισκόταν στο διαμέρισμά του ιερέα, το οποίο συνέλεξε υλικό.Οι αστυνομικοί όχι μόνο εξέτασαν ενδελεχώς το διαμέρισμα του ιερέα, αλλά συνέλεξαν και υλικό από κάμερες διπλανών καταστημάτων, προκειμένου να δουν ποιος μπήκε στην πολυκατοικία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του, ενώ έφερε μώλωπες και αίμα, σημάδια που αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Άνθρωποι από το περιβάλλον του Αρχιμανδρίτη αναφέρουν ότι δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας ή κάποιο πρόβλημα που να τον απασχολούσε και να τον οδηγούσε στην αυτοκτονία. Η οικογένειά του επιμένει ότι αποκλείεται να αυτοκτόνησε. Μάλιστα, η μητέρα του λέει χαρακτηριστικά: «Το παιδί μου το φάγανε».

Για έναν καλό άνθρωπο που τους βοηθούσε όλους κάνουν λόγο οι πιστοί της ενορίας του, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό του. «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε αυτό που έγινε», λέει μια γυναίκα που τον ήξερε. Γείτονές του είπαν ότι ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν είχε ιδιαίτερη επικοινωνία με κανέναν από τη γειτονιά. Η είδηση για τον θάνατό του έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης (26/10) από τον συνεφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου π Αντώνιο Πινακούλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA