Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος πρώην πυγμάχος με καταγωγή από το Καζακστάν, που κατηγορείται ότι την 28η Οκτωβρίου, μετά από καυγά στη μαρίνα Καλλιθέας, έριξε γροθιά σε έναν 76χρονο ψαρά, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να χάσει τη ζωή του. Στον κατηγορούμενο, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης, επιβλήθηκε η εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος αρνήθηκε ότι χτύπησε με γροθιές ή κλωτσιές τον άτυχο άνδρα και επικαλέστηκε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία αναφέρει ως αιτία θανάτου «πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού», ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το χρονικό της τραγωδίας ξεκίνησε όταν ο ο 76χρονος ερασιτέχνης ψαράς ήρθε σε διαπληκτισμό με τον 48χρονο ομογενή, επειδή ψάρευε στη θάλασσα που κολυμπούσε ο πρώην πυγμάχος. Ο άνδρας εκνευρισμένος βγήκε από το νερό, ζήτησε τον λόγο από τον ψαρά και, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, τον γρονθοκόπησε. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να ενδιαφερθεί για την τύχη του ηλικιωμένου που είχε πέσει αναίσθητος από τη γροθιά του.

Ο 76χρονος, λίγα λεπτά μετά τη γροθιά που δέχτηκε, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και άφησε την τελευταία του πνοή. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι Αρχές αναζήτησαν τον δράστη, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σε κοντινό σημείο, σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους. Οπως μάλιστα ανέφερε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον άνδρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA