Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι ο εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια. Η Αστυνομία εκτέλεσε τρία από τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης εις βάρος ατόμων που αναγνώρισε το παιδί ενώ ένας καταζητείται. Μεταξύ των τριών τελευταίων που συνελήφθησαν, είναι και ο 39χρονος Σ.Α. που εργάζεται ως σεκιούριτι και διαμένει στο Νέο Ηράκλειο. Ο 39χρονος διαζευγμένος και πατέρας ενός 9χρονο παιδιού ήταν ένας από τους 16 που τις τελευταίες ημέρες είχαν πάει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε πως είχε συνομιλήσει με την 12χρονη αλλά δεν την είχε συναντήσει. Ωστόσο από την έρευνα και την κατάθεση του παιδιού διαπιστώθηκε πως ήταν ένας από τους βιαστές και εν τέλει συνελήφθη, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης άνω των 10 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Θα κάνει «θόρυβο» μία από τις επόμενες συλλήψεις - Ποιους ψάχνουν οι Αρχές

Την Παρασκευή (4/11) ο 39χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Κατηγορείται πως έκλεισε ραντεβού με το παιδί και το βίασε έναντι αμοιβής. Μάλιστα, έγινε έρευνα στο σπίτι του από αστυνομικούς και κατασχέθηκαν, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τάμπλετ και μία κάρτα μνήμης. Σημειώνεται πως στο σπίτι του οι αρχές εντόπισαν ένα όπλο και 40 φυσίγγια, τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς είναι υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι.

Ποιος είναι ο 39χρονος 

Ο 39χρονος είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού και χωρισμένος. Από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media φαίνεται πως ήταν λάτρης των μηχανών και του κυνηγιού. Ταξίδευε και φωτογραφιζόταν με σκυλιά τα οποία είχε για να κυνηγάει. Μάλιστα είχε εθνικιστικές και ρατσιστικές αναρτήσεις στα social media. Ενδεικτικά:

  • «Δεν θέλω αιτήματα φιλίας και φιλίες με άθεους, αιρετικούς, αντίχριστους, κόκκινους, μαρξιστές, αλληλέγγυους, άτομα αμφιβόλου φύλου, μισέλληνες και φιλότουρκους. Δεν έχουμε τίποτα κοινό. Ειμαι Ελλην, χριστιανός ορθόδοξος». 
  • «Οταν σε θέλουν πρόβατο παίξε το παιχνιδάκι τους και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή δείξε τους πως είσαι λύκος»
  • «Υπάρχει ζωή μετά θάνατον; Άγγιξε την κόρη μου και θα μάθεις» 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA