Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια καθώς μετά την κατάθεση της ανήλικης, «τρέχουν» οι νέες συλλήψεις ανδρών που ταυτοποίησε η μικρή. Αξίζει να σημειωθεί πως από τα τελευταία τέσσερα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί, τα τρία έχουν ήδη εκτελεστεί ενώ ακόμη ένας άνδρας αναζητείται από τις Αρχές, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως πρέπει να βρίσκεται στο εξωτερικό. Οσον αφορά τους άλλους τρεις άνδρες που έχουν συλληφθεί, οδηγώντας τον συνολικό αριθμό των συλλήψεων για την υπόθεση στις εννέα, εντύπωση προκαλεί η περίπτωση του 55χρονου άνδρα που έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ σήμερα Παρασκευή (4/11) καθώς φέρεται να είναι προπονητής ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 55χρονος άνδρας που έχει συλληφθεί καθώς αναγνωρίστηκε από τη 12χρονη ως ένας από εκείνους που την έχουν βιάσει, έχει την ιδιότητα του προπονητή ποδοσφαίρου ενώ έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας που συμμετείχε στο futsal. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6X6, η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.  

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, ο 55χρονος είναι στέλεχος, συγκεκριμένα, υπεύθυνος προσωπικού σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στα Σεπόλια και στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την προπονητική ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 55χρονος άνδρας είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής χωρίς όμως να τη συναντήσει από κοντά. Αφού είχε δώσει ένορκη κατάθεση στις 16 Οκτωβρίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Σχεδόν 20 ημέρες αργότερα όμως και μετά τη νέα κατάθεση της ανήλικης, προέκυψε ότι ο εν λόγω προπονητής δεν είχε μόνο διαδικτυακές και τηλεφωνικές επαφές με τη 12χρονη αλλά είχαν βρεθεί και από κοντά. Ετσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οσον αφορά τον άνδρα που αναζητείται ακόμα από τις Αρχές, είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα με μόνιμο τόπο διαμονής την Κόρινθο. Φέρεται να είναι ηλεκτρολόγος σε καράβια και για αυτό το λόγο να βρίσκεται στο εξωτερικό. Από τη ΓΑΔΑ έστειλαν σήμα στην Κόρινθο για τη σύλληψή του, αλλά απαντήθηκε πως βρίσκεται στο εξωτερικό σε επαγγελματικό ταξίδι και τον περιμένουν να επιστρέψει για να συλληφθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA