Μενού
  • Α-
  • Α+

Τους δέκα έχουν φτάσει, πλέον, οι προφυλακισμένοι για την φρικτή υπόθεση των πολλαπλών βιασμών και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια. Μετά τον παιδοβιαστή, παιδόφιλο και μαστροπό Ηλία Μίχο, στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας έχουν οδηγηθεί άλλοι οκτώ βιαστές και η μάνα της κοπέλας. Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τη δράση του βιαστή και μαστροπού του παιδιού που διατηρούσε επιχείρηση στην περιοχή και πλέον βρίσκεται στις φυλακές. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Δεν τελείωσαν οι συλλήψεις – Έρχονται και νέα εντάλματα

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο Ηλίας Μίχος πουλούσε φωτογραφίες του παιδιού, γυμνές και με εσώρουχα, έναντι 20-25 ευρώ. Δεν είχε σταματήσει εκεί αφού πουλούσε και βίντεο του παιδιού με 70 ευρώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η 12χρονη αποκάλυψε στις καταθέσεις της πως ο κατηγορούμενος της ζητούσε να φωτογραφίζεται σε συγκεκριμένες πόζες ενώ της είχε αγοράσει από τη λαϊκή αγορά ένα εσώρουχο που κρατούσε ο ίδιος και της το έδινε για να φωτογραφίζεται. Σύμφωνα με το STAR, οι Αρχές έχουν ήδη στοιχεία ατόμων που πλήρωσαν για να αγοράσουν φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού. 

Σεπόλια: Πελάτης «έδωσε» τον Μιχάλη

Η 12χρονη κατά τη διάρκεια των καταθέσεών της είχε μιλήσει για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 25 ετών με το όνομα «Μιχάλης» που κατοικεί στη Γλυφάδα. Από μηνύματα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR προέκυψε για πρώτη φορά συμμετοχή του Μιχάλη, ο οποίος φέρεται να έδωσε το τηλέφωνο του παιδιού σε επίδοξο πελάτη. Τα μηνύματα:

  • Πελάτης: Γεια σου (...) μου έδωσε το τηλέφωνό σου ο Μιχάλης ήθελα να σε ρωτήσω πληροφορίες για μία συνάντηση. 
  • Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη: Ωραία πες μου 
  • Πελάτης: Ηθελα να ρωτήσω λεπτομέρειες βασικά 
  • Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη: Πες μου βρε. Θες να βρεθούμε αύριο; 
  • Πελάτης: Είμαι διακοπές αυτή την εβδομάδα αλλά προετοιμάζω το έδαφος για το επόμενο ΣΚ που θα γυρίσω. 
  • Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη: Οκ δωράκι 50 ευρώ και θα το κάνουμε αμάξι μία ώρα 
  • Πελάτης: Για να είμαι ειλικρινής το αμάξι δεν με βολεύει.. Θέλω την άνεσή του ξενοδοχείου να έχουμε την άπλα μας να σε περιποιηθώ. 
  • Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη: Α, δεν μου το είπε ο Μιχάλης. 

Ο πελάτης φαίνεται πως εκνευρίστηκε σε άλλο σημείο της συνομιλίας όταν ο Ηλίας Μίχος ζήτησε περισσότερα χρήματα και είπε πως θα μιλήσει στον Μιχάλη. Ο διάλογος: 

  • Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη: Αμα θες (...) 50 ευρώ 
  • Πελάτης: Προβλέπω να κράζω αυτούς που σε σύστησαν. Και να μην σε γνωρίσω σε κανέναν προφανώς. 
  • Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη: Τι λες ρε; Θα στείλεις 50 ευρώ; Τελευταία ευκαιρία. 
  • Πελάτης: Είδες για να είμαι καλός και να σου στέλνω τρεις φορές που ήταν ανάγκη (...) βγήκα και κακός τώρα. 
  • Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη: Τώρα είναι μεγαλύτερη ανάγκη σε παρακαλώ. 

Από Γενάρη τα ραντεβού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής 

Παράλληλα, νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από τον χρόνο, τον τόπο, αλλά και τον τρόπο των βιαστών που έκλειναν ραντεβού με τον Ηλία Μίχο για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τη 12χρονη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής! Τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας στα Σεπόλια γίνονται ολοένα και πιο συνταρακτικά, αφού το Star αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις κρατήσεις που γίνονταν και τις φρικτές στιγμές που ζούσε το παιδί στον οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022, γεγονός που αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην πλατεία Αττικής έχουν γίνει 3 κρατήσεις. Τα ονόματα των πελατών: Ηλίας Μίχος, Ιωάννης Σοφιανίδης και Αναστάσιος Λαζαρίδης. Ο Μίχος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στις 21 Ιουλίου του 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 211 και πλήρωσε 80 ευρώ. Η τιμή αυτή δείχνει ότι επρόκειτο για διανυκτέρευση. Στο ίδιο ξενοδοχείο όπου ο ίδιος βίαζε το σώμα και την ψυχή του κοριτσιού, εκεί φαίνεται πως έκλεινε και ορισμένα από τα ραντεβού της 12χρονης, αφήνοντάς τη μόνη με άγνωστους άνδρες για ώρα.

Ποιος εγγυόταν ότι το παιδί θα έβγαινε ζωντανό από εκεί μέσα; Προφανώς ένα ερώτημα αδιάφορο για τον Μίχο, τον οποίο ένοιαζε μόνο να βγάλει χρήματα από μια παιδική ψυχή. Ενα απο τα ραντεβού που φαίνεται να είχε κλείσει στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής, προσποιούμενος τη 12χρονη, ήταν αυτό με τον Ιωάννη Σοφιανίδη, ο οποίος έκανε κράτηση στο ξενοδοχείο στις 18 Σεπτεμβρίου. Έκλεισε το δωμάτιο 101 και πλήρωσε 71 ευρώ. Και εδώ έρχεται το τρίτο και πιο σημαντικό ραντεβού που έκλεισε στο παιδί ο Μίχος και είναι αυτό με τον Αναστάσιο Λαζαρίδη. Η κράτηση έγινε στις 20 Ιανουαρίου του 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 204 και πλήρωσε 40 ευρώ. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο εφιάλτης του παιδιού ξεκίνησε κάπου μέσα στον Απρίλιο, η κράτηση όμως αυτή αλλάζει εντελώς τα δεδομένα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA