Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεκαεννιά είναι τα πρόσωπα που έχει αναγνωρίσει ως βιαστές της η 12χρονη κοπέλα από τα Σεπόλια, για τους οποίους οι Αρχές πραγματοποιούν σαφάρι για να τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Οπως αναφέρει η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Αστυνομία έχει τα πλήρη στοιχεία των καταγγελλόμενων τους οποίους έχει ταυτοποιήσει με απόλυτη βεβαιότητα το παιδί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής αναζητείται μεταξύ άλλων ένας 57χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει οικογένεια κι έκλεισε δύο ραντεβού με την κοπέλα. Στο πρώτο, δεν πήγε γιατί της είπε ότι του φαινόταν πολύ μικρή και φοβήθηκε να πάει στα Σεπόλια. Ωστόσο, μετά φαίνεται πως η διαστροφή του, τον έκανε να την δει με... άλλο μάτι κι έκλεισε και δεύτερο ραντεβού, το οποίο τελικά δεν έγινε γιατί ήταν περασμένη ώρα και δεν μπορούσε να πάει η 12χρονη.

Παράλληλα, αναζητείται ένας 39χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος έκλεισε ραντεβού μέσω της εφαρμογής και τελικά βίασε το κορίτσι. Αυτό που σοκάρει είναι ότι ο βιασμός, σύμφωνα με τα στοιχεία, έγινε στις 12:30 τα μεσάνυχτα, κάτι που σημαίνει ότι το κοριτσάκι είτε το έσκαγε από το σπίτι όταν κοιμόνταν οι γονείς είτε έβρισκε άλλον τρόπο να παρακάμπτει το ωράριο. Τέλος, ένας ακόμη 33χρονος από την Αθήνα έκλεισε ραντεβού με το κορίτσι, το οποίο για λόγους που δεν ήταν ξεκάθαροι, ματαιώθηκε.

Σε ό,τι αφορά τώρα στον 35χρονο εισοδηματία -κατά δήλωσή του- από τον Κορυδαλλό, ο οποίος βίασε επανειλημμένα το κορίτσι, είχε κάνει τρία ραντεβού μαζί της και μάλιστα, το ένα έγινε στο σπίτι του στον Κορυδαλλό. Οπως φέρεται να κατέθεσε το κορίτσι στους παιδοψυχολόγους, ο βιασμός στο σπίτι έγινε στις 16 Ιουλίου του τρέχοντος, και το θυμάται καθώς την επομένη είχε γενέθλια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA