Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγωνία υπάρχει για την εξαφάνιση δυο νεαρών κοριτσιών την περασμένη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου. Τα δυο κορίτσια είναι αδερφές και νοσηλεύονταν σε δυο διαφορετικά νοσοκομεία της Αθήνας την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους. Από το Χαμόγελο του Παιδιού υπάρχει η εκτίμηση πως η ταυτόχρονη εξαφάνιση των δυο κοριτσιών ίσως σημαίνει πως βρίσκονται μαζί, ωστόσο, είναι πιθανό η ζωή τους να βρίσκεται σε κίνδυνο. Στην εξαφάνιση των δυο κοριτσιών, μάλιστα, έγινε αναφορά και στην αρχή της εκπομπής Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη να κάνει λόγο για περίεργη υπόθεση.

Σε διπλή ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

«Στις 14/11/2022 στις 15:00, εξαφανίστηκε από Νοσοκομείο στην περιοχή της Ελευσίνας, η Φωτεινή - Ελεούσα, Λ., 16 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 18/11/22 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Φωτεινή - Ελεούσα, Λ., έχει υψηλό ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε».

«Στις 14/11/2022 στις 09:30, εξαφανίστηκε από Νοσοκομείο στην περιοχή του Γουδί, η Αντωνία-Ιωάννα Λ., 15 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 18/11/22 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Ενδέχεται να βρίσκεται μαζί με την Φωτεινή - Ελεούσα, Λ., για την οποία το Χαμόγελο του Παιδιού σήμερα, 18/11/2022 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η Αντωνία-Ιωάννα Λ., έχει ύψος 1,70, είναι κανονικό βάρος, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA