Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Πασχάλη Βάγγου ο οποίος εντοπίστηκε από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ο 67χρονος πατέρας είχε εξαφανιστεί Τρίτη 8 Νοεμβρίου από την Κυψέλη. Είχε πει στη σύντροφό του ότι θα πάει με το μηχανάκι του στην τράπεζα να καταθέσει το ενοίκιο του σπιτιού τους και τότε ήταν η τελευταία τους επικοινωνία. Ο κ. Βάγγος ευχαρίστησε το «Τούνελ» για το ενδιαφέρον που έδειξε για την εξαφάνισή του και αναφέρθηκε στο παιδί του, το οποίο αγωνιούσε όλες αυτές τις ημέρες. «Το ξέρω ότι το παιδί θα έχει την αγωνία του, αλλά όσο το αγαπώ άλλο τόσο πιο πολύ με αγαπάει κι αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω μακριά από το παιδί», δήλωσε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Υπενθυμίζεται πως είχε σημάνει συναγερμός για τον 67χρονο καθώς η τελευταία επικοινωνία με συγγενικά του πρόσωπα ήταν στις δώδεκα παρά δέκα το πρωί της Τρίτης 8/11. Ο Πασχάλης δεν κατέθεσε στην τράπεζα το ενοίκιο και η σύντροφός του ανησυχούσε μήπως έπεσε θύμα ληστείας ή κάποιου τροχαίου. «Με πήγε κανονικά το πρωί στη δουλειά, γύρισε στο σπίτι για να φύγει το παιδί για το σχολείο και μετά δεν ξέρω τι έγινε. Μου είπε ότι θα έβγαινε για κάτι δουλειές και για κάποια ψώνια. Είχε ένα σεβαστό ποσό μαζί του, γι’ αυτό το λόγο φοβάμαι μήπως έπεσε θύμα ληστείας ή είχε κάποιο τροχαίο με το μηχανάκι του και χρειάζεται βοήθεια» είχε πει.

Ο 67χρονος οδηγεί ένα μηχανάκι μάρκας Ντεϊτόνα, χρώματος μαύρου κάτι που βοήθησε στον εντοπισμό του. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, τα τατουάζ του, ένα στο στήθος σε σχήμα πεταλούδας και ένα άλλο στο αριστερό του μπράτσο, που αφορά συγγενικό του πρόσωπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA