Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα Προσφυγικά στην Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή του Open «Ανοιχτή Επικοινωνία», οι Αρχές αναζητούν άτομο που διώκεται για σοβαρά αδικήματα και μεταξύ άλλων εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρησμών κι απέκλεισαν το κτήριο. Οι πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι το τελευταίο διάστημα, το εν λόγω άτομο διέμενε στα Προσφυγικά. Η επιχείρηση, η οποία σχεδιάζεται εδώ κι αρκετό καιρό, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μέχρι στιγμής έχει γίνει μια προσαγωγή ατόμου, όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν πρόκειται για τον καταζητούμενο. Την ίδια στιγμή, στις ταράτσες του κτηρίου που γίνεται η επιχείρηση, αλλά και στις παρακείμενες υπάρχουν διάφορα άτομα.
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Όλυμπος: Τι σημαίνει ότι εντάχθηκε στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco
- Πυκνώνει το μυστήριο στην Κυψέλη: Το θρησκευτικό κίνητρο και το κοινόβιο της αίρεσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.