Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας 30χρονος Αλβανός, που έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών φέρεται να είναι ο ανεκδιήγητος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε βαριά την 21χρονη φοιτήτρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης. Οπως αναφέρει το thestival.gr μαζί του στο αμάξι ήταν και μία νεαρή κοπέλα. Ο 30χρονος ποινικός είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς, καταδικάστηκε σε φυλάκιση κι αποφυλακίστηκε υπό όρους. Η Αστυνομία τον αναζητά στα «στέκια» του και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον ίδιο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης έδειξε τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Πρόκειται για έναν Ελληνα 44 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Χαροπαλεύει η νεαρή φοιτήτρια από τα Χανιά

Την ίδια στιγμή, η νεαρή κοπέλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ο οδηγός του οχήματος στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο του συμβάντος πάτησε και δεύτερη φορά την άτυχη 21χρονη, προκαλώντας της σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω του την νεαρή σοβαρότατα τραυματισμένη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA