ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/11/2022 18:27

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα

Mε προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη η υπεύθυνη διοικητική υπάλληλος της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, η οποία είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή μετά από έλεγχο των Αρχών

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα
Κιβωτός του Κόσμου / Eurokinissi
Ανάγνωση:

Ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε η υπεύθυνη διοικητική υπάλληλος της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, η οποία είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή ως υπεύθυνη της δομής, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αρχές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά τη σημερινή έρευνα των αστυνομικών, στα πλαίσιο της αναζήτησης στοιχείων - εγγράφων για τη λειτουργία της δομής εντοπίστηκε όπλο - το οποίο υπέδειξε η ίδια- σε ένα κλειδωμένο συρτάρι. Η τωρινή υπάλληλος της δομής υποστήριξε πως δεν είναι δικό της και πως το είχε εκεί ο προηγούμενος εργαζόμενος.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Μυθική περιουσία με ακίνητα, δωρεές, αγορές και πωλήσεις σαν άλλη Real Estate

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την υπάλληλο για παράνομη οπλοκατοχή και την οδήγησαν ενώπιον του Εισαγγελέα. Η συγκεκριμένη υπάλληλος μαζί με μία ακόμα συνάδελφό της είχαν προσαχθεί κατά τη σημερινή έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν στοιχεία και κατάσχεσαν οικονομικά βιβλία, τα οποία θα αξιοποιηθούν από τον αρμόδιο εισαγγελέα για τη διερεύνηση της οικονομικής διαχείρισης της Κιβωτού του Κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΠΛΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ