Μέρος της σκηνής στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κατέρρευσε το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μαθητές. Ειδικότερα, ο Ιωσήφ Βουράκης, πρόεδρος του ΟΠΑΝ, ανέφερε σχετικά ότι κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών, ο παραγωγός άλλαξε χωρίς προειδοποίηση στηρίγματα στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: 17 μήνες φυλακή με αναστολή σε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση σε 4 μαθήτριες
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Ιωσήφ Βουράκης, πρόεδρος του ΟΠΑΝ, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών, ο παραγωγός άλλαξε χωρίς προειδοποίηση στηρίγματα στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.
Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για όσα συνέβησαν, ενώ ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους γονείς όσο και από τους μαθητές. Όπως έκανε γνωστό ο κ. Βουράκης, οι αλλαγές στη σκηνή έγιναν χωρίς να το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι τεχνικοί του θεάτρου.
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.