Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν οι ιστορίες ανθρώπων που εξαπατήθηκαν από την Κιβωτό του Κόσμου, μπροστά στη βιτρίνα που είχαν στήσει ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα γύρω από τις δωρεές για να βοηθηθούν τα παιδιά που δεν είχαν άλλο τρόπο να μεγαλώσουν. Μία ακόμη καταγγελία ηλικιωμένης γυναίκας συγκλονίζει με τα στοιχεία που έρχονται στο φως, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή T-Live του Alpha, η ΜΚΟ έπεισαν την οικογένειά της να βαλει συνιδιοκτήτη κατά 30% την Κιβωτό στο ίδιο τους το σπίτι!

Διαβάστε ακόμα: Κιβωτός του Κοσμου: Ερευνα για τον πατέρα Αντώνιο και άλλους 10 για 4 κακουργήματα παρήγγειλε ο εισαγγελέας

Εδώ και μερικά χρόνια, ο εγγονός της ηλκιωμένης που είναι άνεργος με τέσσερα παιδιά αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, προσπαθεί να πουλήσει το σπίτι για να ξεχρεώσει, όμως, η Κιβωτός δεν επιτρέπει την πώληση εάν αυτή δεν έρθει στις 200.000 ευρώ. 

«Βρήκαμε αγοραστές που μας έδιναν άλλος 165.000, άλλος 175.000 και 180.000 ευρώ, αλλά δεν δέχτηκαν. Παρά το ότι τους εκλιπαρούσαμε για να υπογράψουν αφού το σπίτι είναι πλέον εξ αδιαιρέτου, τελικά δεν το έκαναν ποτέ» λέει η ηλικιωμένη με παράπονο για την αδιαλαξία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. 

«Αφού εκ των υστέρων φάνηκε ότι είχαν τόσα ακίνητα και τόσα μετρητά, τι τα ήθελαν τα παραπάνω χρήματα από το 30% ενός σπιτιού η πώληση του οποίου θα έσωζε έναν νέο άνθρωπο από την οικονομική καταστροφή; Εγώ έχω το 20%, ο εγγονός μου το 50% και η Κιβωτός το 30%, αλλά χρόνια τώρα δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε στην πώληση και μας έχουν εγκλωβίσει. Ενώ θα έπαιρναν τα χρήματα που αντίστοιχούσαν από την όποια πώληση, εκείνοι έλεγαν, αν θέλετε να πουλήσετε με λιγότερα από 200.000 ευρώ, τότε σε μας θα πληρώσετε τα παραπανίσια χρήματα» μας απαντούσαν σε όποιες προσπάθειες και αν κάναμε για να τα βρούμε μαζί τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA