Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια του Πειραιά οδηγήθηκε ο 24χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι που έμεναν μαζί στην Καστέλλα. Ο δολοφόνος ομολόγησε την πράξη του, καθώς παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές, ύστερα από την στυγνή δολοφονία της 19χρονης κοπέλας με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Ο δράστης μεταφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα που θα του ασκήσει ποινική δίωξη για την δολοφονία της συντρόφου. Ακολούθως θα πάει στον ανακριτή απ' όπου αναμένεται και να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. Ο 24χρονος Αλβανός μπάρμαν φέρεται να ζήλευε παθολογικά την άτυχη νεαρή, στην οποία ασκούσε και ψυχολογική βία μιας και οι τσακωμοί τους ήταν πολύ συχνοί σύμφωνα με τους γείτονες. Ακόμη, φέρεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δη κοκαΐνης, όταν τέλεσε την γυναικοκτονία.

Πώς έγινε το έγκλημα

Ολα ξεκίνησαν ύστερα από ένα ακόμα νυχτοκάματο. Αμφότεροι δούλευαν σε κέντρα διασκέδασης, με τον 24χρονο να δουλεύει μπάρμαν σε μαγαζί της Τρούμπας και την δολοφονημένη κοπέλα σε κλαμπ στην Καλλιθέα. Οταν επέστρεψαν στο σπίτι τους από τις δουλειές τους τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε ένας ακόμα τσακωμός. Η 19χρονη την ώρα που ο δράστης την σκότωσε, φέρεται να ήταν καθισμένη στον καναπέ. Τότε εκείνος σήκωσε το όπλο του (σ.σ.: είπε ότι το είχε προμηθευτεί από κάποιους Ρουμάνους) και πυροβόλησε δύο φορές την άτυχη νεαρή στο κεφάλι σκοτώνοντάς την ακαριαία. Υστερα από μερικές ώρες, ενημέρωσε ο ίδιος τις Αρχές και συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA