Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς παντελόνι εμφανίστηκε ο βέλγος επικεφαλής του δεξιού αυτονομιστικού κόμματος NVA και δήμαρχος της Αμβέρσας, Bart De Wener, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο

Δεν σκέφτηκε, παράλληλα, πως πίσω του είχε έναν καθρέφτη και προσέφερε έτσι ένα θέαμα, που αν μη τι άλλο προκάλεσε γέλιο και ποικίλα σχόλια. 

«Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο, μάλλον το φοράτε ειδικά για εμάς. Αλλά κάτω από αυτό το πουκάμισο, να υποθέσω ότι είστε εκεί με το εσώρουχό σας;» ρώτησε η οικοδέσποινα του Radio 2, Kim Debrie, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία μεταδόθηκε επίσης στο διαδίκτυο.

«Πώς μπορείς να το καταλάβεις;» ρώτησε ο De Wever τη δημοσιογράφο, αν και γρήγορα κατάλαβε μόνος του την απάντηση: «Γαμώτο, γιατί πιθανώς κάθομαι μπροστά από έναν καθρέφτη. Δεν το έλαβα υπόψη. Η χρονιά ξεκινά με μια ιδιαίτερα ντροπιαστική στιγμή, θα το θυμάμαι για πολύ καιρό» παραδέχθηκε.

Χαρακτηριστικό ήταν και το tweet του πολιτικού του αντιπάλου και ηγέτη των γαλλόφωνων φιλελεύθερων «Mouvement réformateur», Georges-Louis Bouchez, ο οποίος πρότεινε στον De Wener ένα ζευγάρι σορτς στα χρώματα της βελγικής σημαίας.

https://twitter.com/GLBouchez/status/1345398474930614273?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA