Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 49χρονος ράπερ είπε κάποτε ότι θα εγκαταλείψει τη χώρα εάν εκλεγεί ο Τραμπ. Μάλιστα, γύρισε ένα βίντεο κλιπ, στο οποίο προσποιείτο ότι πυροβολούσε έναν κλόουν ντυμένο ως πρόεδρο.

Ωστόσο, από εκεί που εκτόξευε διαρκώς ύβρεις εναντίον του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, ο Snoop Dogg φαίνεται πως τώρα προσπαθεί να τον καλοπιάσει για να δείξει επιείκια ή να δώσει χάρη στον Μάικλ Χάρι Ο'Χάρις», σύμφωνα με το Daily Beast.

Ο ράπερ έφερε για πρώτη φορά την υπόθεση του συνιδρυτή της Death Row Records στην προσοχή μιας ομάδας διαδηλωτών, συμπεριλαμβανομένης της Άλις Τζόνσον, της οποίας η ποινή ισόβιας κάθειρξης ακυρώθηκε από τον Τραμπ χάρη στην καμπάνια της Κιμ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο Snoop Dogg στη Τζόνσον, ήταν ευγνώμων για τη μεταχείριση που επεφύλαξε ο Τραμπ σε άτομα που είχαν καταδικαστεί.

Η Τζόνσον θυμήθηκε ότι ο ράπερ της ζήτησε να πει στον Τραμπ: «Εκτιμώ αυτό που κάνατε για μερικά από τα αδέλφια μας, ακόμα κι αν δεν απελευθερώσετε τον κ. Χάρις.»

«Ήμουν σε θέση να μεταφέρω αυτό το μήνυμα στον Λευκό Οίκο πριν από περίπου δύο εβδομάδες», είπε εκείνη.

Ο Χάρις, τώρα 58 ετών, κρατείται σε μια ομοσπονδιακή σωφρονιστική εγκατάσταση στο Λόμποκ της Καλιφόρνιας, όπου η ποινή του εκπνέει το 2028. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του ως ακτιβιστή.

Ο Snoop Dogg δήλωσε στην ομάδα των ακτιβιστών ότι ο Χάρις είναι «ένας πυλώνας της κοινότητας.»

«Χρειαζόμαστε την απελευθέρωση περισσότερων ηγετών σαν αυτόν, ώστε να βοηθήσουμε και να καθοδηγήσουμε τη νεότερη γενιά», ανέφερε, σύμφωνα με το Daily Beast.

Ο Χάρις είναι ένα από τα δεκάδες ονόματα που έχουν προταθεί να λάβουν χάρη από τον Tραμπ πριν εκείνος εγκαταλείψει επίσημα τον Λευκό Οίκο νωρίς την Τετάρτη.

Πηγή: New York Post

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.