Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βέμπερ φαίνεται στο βίντεο να κρατά ένα όπλο ενώ στο πάτωμα βρίσκονται τα πτώματα δύο γυναικών, οι οποίες ακόμα δεν έχουν κατονομαστεί.

Έπειτα από μία δραματική επιχείρηση, η αστυνομία συνέλαβε τον Βέμπερ στο διαμέρισμά του στο Βάκαβιλ της Καλιφόρνια, και κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο γυναικών.

Περιγράφοντας το περιστατικό, η αστυνομία ανέφερε ότι οι άνδρες της ανταποκρίθηκαν σε ένα τηλεφώνημα και έφτασαν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στις 30 Ιανουαρίου.

Η γυναίκα που είχε καλέσει την αστυνομία ανέφερε ότι ένας άνδρας έκανε live στο Instagram κρατώντας ένα όπλο ενώ στο βάθος, ήταν ξαπλωμένες στο πάτωμα δύο γυναίκες, οι οποίες δεν κινούνταν.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, ο Βέμπερ κατηγορούνταν για διάφορα αδικήματα, όπως για ενδοοικογενειακή βία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, διαπίστωσαν ότι ο άντρας είχε κλειδωθεί μέσα. Έπειτα από αποτυχημένες διαπραγματεύσεις, η αστυνομία εκκένωσε τα διπλανά διαμερίσματα και έριξαν χημικά για να τον πείσουν να παραδοθεί.

Τελικά, μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν τον Βέμπερ κρυμμένο σε μία γωνία και τον συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρές τις δύο γυναίκες, για τις συνθήκες θανάτου των οποίων είναι σε εξέλιξη έρευνα των αρχών.

Πηγή: Mirror

Διαβάστε ακόμα

Ο ράπερ Silento συνελήφθη για τον φόνο του ξάδερφού του

ΗΠΑ: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες σε εννιάχρονο κορίτσι και του έριξαν σπρέι πιπεριού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.