Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε έναν στύλο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος αποφάσισε να ξαποστάσει το πρωί της Δευτέρας στην πόλη Γουίλκοξ στη νότια Αριζόνα των ΗΠΑ μία αρκούδα. Σε βίντεο διακρίνεται η αρκούδα να έχει μπλεχτεί πάνω στα καλώδια του στύλου ενώ στην αρχή δεν αντιδράει, αποφασίζοντας πιθανότατα να ρίξει και έναν υπνάκο. Η εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος «Sulphur Springs Valley Electric Cooperative» αναγκάστηκε να κλείσει την παροχή ρεύματος, προκαλώντας black out 15 λεπτών στην περιοχή για να μην πάθει ηλεκτροπληξία το ζώο.

Διαβάστε ακόμη: Αρκούδες «ξέσκασαν» σε pool party – Έκαναν μπάνιο σε πισίνα!

Ο Γόρνερ Νιουμπάουερ ένας ελεγκτής κατάστασης γραμμής της εταιρίας δήλωσε στο Associated Press ότι αμέσως απενεργοποίησαν την παροχή ρεύματος ώστε να μην πάθει ηλεκτροπληξία. Το ζώο Ο Νιουμπάουερ ανέβηκε σε γερανό και επιχείρησε με ένα ραβδί από υαλοβάμβακα μήκους περίπου δύο μέτρων να σκουντήξει λίγο την αρκούδα ώστε να κατέβει. Επιπλέον προσπάθησε και να της μιλήσει. «Νομίζω είπα στην αρκούδα ότι θα τη βοηθήσω να κατέβει από τον στύλο. Γνώριζα ότι δεν θα με καταλάβει, αλλά αυτό τράβηξε την προσοχή της».

Αφότου άρπαξε το ραβδί και το δάγκωσε κάμποσες φορές η αρκούδα τελικά κατέβηκε και έτρεξε προς την έρημο. Σύμφωνα με τον Νιουμπάουερ, η αρκούδα δεν είχε κάποιον τραυματισμό και η διακοπή ρεύματος που επηρέασε τους κατοίκους της περιοχής που έχουν ως πάροχο τη συγκεκριμένη εταιρία διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Τους είπαμε τον λόγο που συνέβη αυτό και οι περισσότεροι έδειξαν κατανόηση. Αυτή είναι η δεύτερη περιοχή που μία αρκούδα εντοπίζεται στη νότια Αριζόνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA