Οι τέσσερις εργάτες που αγνοούνταν μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κύπρο από χθες Σάββατο, 3 Ιουλίου, δυστυχώς βρέθηκαν νεκροί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, οι εργάτες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από τη στιγμή της έναρξης της φωτιάς, ενώ καμένο βρέθηκε αρχικά το όχημα με το οποίο μετακινούνταν, χωριό Οδού στην επαρχία Λεμεσό.
Διαβάστε επίσης: Φωτιά στην Κεφαλονιά: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Εκκενώθηκαν χωριά
Οι τέσσερις αλλοδαποί είναι από την Αίγυπτο, είχαν παραμείνει στο χωριό μετά την εκκένωση του και σήμερα εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι. Τα τέσσερα άτομα εργάζονταν σε γεωργό στο νησί και φαίνεται ότι δεν γνωρίζαν καλά την περιοχή.
Από το πρωί έχουν ριχτεί στην κατάσβεση και τα ενάερια μέσα, μεταξύ των οποίων και έναν καναντέρ από την Ελλάδα. Σημειώνεται πως η χώρα μας έστειλε δύο, ωστόσο το ένα παρουσίασε βλάβη και σύμφωνα με τις πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης θα σταλεί αργότερα μέσα στη μέρα άλλο.
Σήμερα αναμένεται να φτάσουν στο νησί αεροσκάφη από την Ιταλία και το Ισραήλ. Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν εκκενώσει τα χωριά Αρακαπάς, Επταγώνια, Συκόπετρα, Μελίνη και Οδού, ενώ υπήρξαν οδηγίες και για την απομάκρυνση των κατοίκων από τα χωριά Ορά, Φαρμακάς και Άγιοι Βαβατσινιάς.
- Βιολάντα: Διαρροή αερίου από διαβρωμένους σωλήνες στο υπέδαφος βλέπουν οι Αρχές
- Νεκρό μεταφέρθηκε βρέφος λίγων ημερών στο Παίδων «Αγία Σοφία»
- Η Μενεξιά του MasterChef έπαιξε με διαφορετικό όνομα στο Ρουκ Ζουκ και το X την περίμενε στη γωνία
- Πραγματογνώμονας για το φονικό τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Ανεξήγητη η πορεία του οχήματος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.