Την επιθυμία του να γίνει μέλος του Κομμουνιστικό Κόμματος Κίνας (ΚΚΚ) εξέφρασε ο Τζάκι Τσαν. Την ομιλία ορόσημο για τα πολιτικά του πιστεύω, ο 67χρονος ηθοποιός την εκφώνησε κατά τη διάρκεια φόρουμ στο οποίο συμμετείχαν άνθρωποι του κινηματογράφου, οι οποίο σχολίαζαν την ομιλία του Σι Τζινπίνγκ για τα 100 χρόνια του ΚΚΚ.
Σύμφωνα με τους Global Times, ο Τζάκι Τσαν δήλωσε «περήφανος που είμαι Κινέζος» και εξέφρασε τη στήριξή του στο ΚΚΚ. «Μπορώ να δω το μεγαλείο του κόμματος, μπορώ να δω ότι οι προσπάθειές του θα αποδώσουν καρπούς όχι στα επόμενα εκατό χρόνια, αλλά μέσα στις προσεχείς δεκαετίες» είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «θέλω να γίνω μέλος του κόμματος».
Ο Τζάκι Τσαν δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον απελευθερωτικό αγώνα εναντίον των Ιαπώνων και από τη γενναιότητα που είχαν επιδείξει στα πεδία των μαχών οι Κινέζοι στρατιώτες. «Δεν είμαι σίγουρος αν η ελευθερία είναι καλή ή όχι. Είμαι πολύ μπερδεμένος. Αν είσαι πολύ ελεύθερος, είσαι όπως το Χονγκ Κονγκ τώρα. Είναι χαοτικό. Η Ταϊβάν είναι χαοτική», είπε ο Τσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο φόρουμ. «Έχω αρχίσει και πιστεύω πως εμείς οι Κινέζοι χρειαζόμαστε τον έλεγχο. Αν δεν μας ελέγχουν κάνουμε ότι θέλουμε», υποστήριξε.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.