Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, Κάρι, όπως αποκάλυψε η ίδια. Το πρώτο παιδί του ζεύγους, ο Γουίλφρεντ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020.
Διαβάστε ακόμη: Καταγγελίες για Μπόρις Τζόνσον: «Δεν ήθελε lockdown το φθινόπωρο γιατί πέθαιναν κυρίως ηλικιωμένοι»
Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η 33χρονη Κάρι σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε ότι αισθάνεται «απίστευτα ευλογημένη» αλλά και «πολύ αγχωμένη» που είναι ξανά έγκυος. Αποκάλυψε επίσης ότι στις αρχές του έτους απέβαλε, γεγονός που την λύπησε βαθύτατα.
Το ζεύγος, που παντρεύτηκε σε μυστική τελετή τον Μάιο, αναμένει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του τον Δεκέμβριο. Εκτός από τον μικρό Γουίλφρεντ, ο Μπόρις Τζόνσον έχει τουλάχιστον άλλα πέντε παιδιά από προηγούμενους γάμους και σχέσεις του.
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Έξαλλη η Τούνη με την απεργία ταξί: «Περπατάω με τα τακουνάκια μου όλο το κέντρο»
- «Δεν είναι ο άντρας που έδειχνε»: Η γυναίκα που πιάστηκε από την kiss cam στους Coldplay αποκαλύπτει
- Μηνύματα σοκ σε ομαδική συνομιλία μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Μακάρι να πεθάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.