Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είναι προ των πυλών με μια νέα απαίτηση: όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά της Covid-19 για να μπορούν να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις και τις εκδηλώσεις. Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) ανακοίνωσε από κοινού με την IMG, εταιρεία διαχείρισης παγκόσμιων γεγονότων ότι όλοι οι σχεδιαστές που διοργανώνουν επιδείξεις μόδας φέτος πρέπει να επιβάλουν αυτήν την απαίτηση για τον εαυτό τους και την ομάδα τους.
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια εικονικών, υβριδικών και περιορισμένων με φυσική παρουσία εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ελπίζει να επιστρέψει στη σωστή πορεία ακολουθώντας τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, της πόλης και της πολιτείας της Νέας Υόρκης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο όλων των επισκεπτών άνω των 16 ετών στις εκδηλώσεις και για επισκέπτες ηλικίας 16 ετών και κάτω, απαιτείται αρνητικό τεστ αντιγόνου ή PCR στην Covid-19, όπως διευκρινίζεται.
Καθώς η μετάλλαξη «Δέλτα» της Covid-19 εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλη τη χώρα οι αρχές στις ΗΠΑ ενθαρρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν. Οι αρχές της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι είναι απαραίτητο πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της Covid-19 για την είσοδο των πολιτών σε γυμναστήρια, εστιατόρια και άλλες δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους.
Σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα από τις υπηρεσίες Υγείας, περίπου το 55,2% των κατοίκων της Νέας Υόρκης έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Οι σχεδιαστές Christian Siriano, Moschino, Michael Kors και το brand Coach είναι μεταξύ εκείνων που έχουν προγραμματιστεί να παρουσιάσουν τις συλλογές τους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι σχεδιαστές θα είναι υπεύθυνοι για την τήρηση της απαίτησης από προσωπικό, μοντέλα, δημοσιογράφους και μακιγιέρ.
Οι διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, διευκρίνισαν ότι θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για το μέτρο της χρήσης μάσκας προστασίας από την Covid-19.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.