Θύμα δολοφονίας έπεσε ο κορυφαίος σπρίντερ του Εκουαδόρ, Άλεξ Κουινόνεζ. Ο «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής των 200 μέτρων το 2019 στη Ντόχα, βρισκόταν στην πόλη καταγωγής του, Γκουαγιακίλ και δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αγνώστους, που φέρονται να του έστησαν ενέδρα. Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα, σφαίρες δέχτηκε ακόμη ένας άνθρωπος που ήταν μαζί με τον με τον άτυχο σπρίντερ.
Ο 32χρονος δεν αγωνίστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς είχε τιμωρηθεί για αποφυγή ελέγχου ντόπινγκ, ενώ είχε ατομικό ρεκόρ 10.09 στα 100 μέτρα και 19.87 στα 200 μέτρα. Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή του Εκουαδόρ.
- Κιβωτός του Κόσμου: Ποινή φυλάκισης 9,5 ετών στον πατέρα Αντώνιο
- Ολυμπιακός - Μαρούσι: Ένα σουτ που παραλίγο να αλλάξει την ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ
- «Σεξ επί τρία»: Το τηλεοπτικό ατύχημα της Εμίλια Κλαρκ δεν έμεινε απόρρητο
- To ελληνικό πιάτο που θέλει να εκθρονίσει το σουβλάκι στα αμερικάνικα εστιατόρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.