Ο στρατός της Συρίας αναχαίτισε με επιτυχία το Σάββατο (30/10) ισραηλινούς πυραύλους που είχαν στόχο εγκαταστάσεις σε περιοχή γύρω από την πρωτεύουσα Δαμασκό. Συγκεκριμένα τα πληρώματα των αντιαεροπορικών συστημάτων κατέρριψαν κάποιους από τους πυραύλους που εξαπέλυσε το Ισραήλ, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν και σημειώθηκαν υλικές ζημιές, προστίθεται στην ανακοίνωση. Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε νωρίτερα ότι στην ύπαιθρο, έξω από την Δαμασκό, ακούστηκαν εκρήξεις. Ερωτηθείς για την επίθεση ένας εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού απάντησε: «Δεν σχολιάζουμε πληροφορίες ξένων μέσων ενημέρωσης». Το Ισραήλ, το οποίο έχει θορυβηθεί από την αυξανόμενη επιρροή στην περιοχή του Ιράν και από την στρατιωτική του παρουσία στη Συρία, έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες πλήγματα στη Συρία για να επιβραδύνει την ιρανική εμπλοκή.
- Φεύγει οριστικά από τη Θεσσαλονίκη η Ryanair: Επίσημη ανακοίνωση στους εργαζόμενους
- Η Κωνσταντοπούλου «μηδένισε το γραπτό» του Μηταράκη: «Κλίνε το δόκτωρ, και εσύ από το South Eastern;»
- Ανδρομάχη: «Όταν ο Γιώργος άρχισε να μου στέλνει ερωτικά μηνύματα έπαθα σοκ - Τον είχα στην κατηγορία Φίλοι»
- Πωλείται το πιο ακριβό σπίτι του πλανήτη: Τι το εξωπραγματικό κρύβει η αγγελία - Εκτός από την τιμή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.