Με πρόσχημα το halloween μια ομάδα περίπου 10 νεαρών ουκρανών βρήκε τη ευκαιρία να διαδώσει ρατσιστικά μηνύματα μίσους αφού ανενόχλητη κατόρθωσε να παρελάσει στο κέντρο του Κιέβου φορώντας τις στολές της, περιβόητης ακροδεξιάς οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν που έδρασε τις ΗΠΑ!
Οι ακροδεξιοί, μάλιστα, προκειμένου να μην παρερμηνευτούν οι προθέσεις τους κρατούσαν και πλακάτ που έγραφαν «ναι, είμαστε ρατσιστές», «η KKK επέστρεψε» και «Λευκή Δύναμη».
Το ακόμα πιο δυσάρεστο ήταν πως πολλοί Ουκρανοί έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ οι ίδιοι φαίνεται πως διασκέδασαν ιδιαίτερα και φωτογραφήθηκαν με μαύρους συμπολίτες τους οι οποίοι ήταν τουλάχιστον αμήχανοι μπροστά στο θέαμα.
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
- Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απαντά για τη ρεπόρτερ του Open: «Ένα κλαδάκι κατανόησης για ένα σεμνό κορίτσι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.