Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπόρις Τζόνσον παραδέχτηκε ευθέως ότι όχι μόνο ήταν καλεσμένος στο κορονοπάρτι της Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω σκληρού lockdown τον Μάιο του 2020, αλλά ότι παρευρέθηκε κιόλα σε αυτό. «Πήγα να ευχαριστήσω το προσωπικό κι έμεινα για 25 λεπτά, αλλά εκ των υστέρων κατάλαβα ότι θα έπρεπε να το διαλύσω», σημείωσε χαρακτηριστικά στην απολογία του ενώπιον του βρετανικού λαού. 

«Ξέρω την οργή που νιώθουν μαζί μου και για τη σημερινή κυβέρνηση, όταν πιστεύουν ότι στην ίδια την Downing Street οι κανόνες δεν τηρούνται σωστά από τους ανθρώπους που καθορίζουν τους κανόνες.«Και αν και δεν μπορώ να προβλέψω τα συμπεράσματα της τρέχουσας έρευνας, έχω μάθει αρκετά ώστε να γνωρίζω ότι υπάρχουν πράγματα που απλά δεν κάναμε σωστά και πρέπει να αναλάβω την ευθύνη». Ο Βρετανός πρωθυπουργός δίνει μάχη για την πολιτική του ζωή μετά από ένα κύμα οργής για τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με πάρτι lockdown στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.