Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η καταγγελία δεκαεννιάχρονης Αμερικανίδας φοιτήτριας, η οποία αποκάλυψε στις αστυνομικές αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού, στην ιστορική περιοχή Τεστάτσιο, της ιταλικής πρωτεύουσας. «Ξέρω μόνον ότι ξύπνησα με έναν άγνωστο να βρίσκεται επάνω μου. Επί ώρες, με είχε καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να μπορώ να κουνηθώ» δήλωσε το θύμα, στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.
Tο μόνο που η κοπέλα μπόρεσε να προσθέσει είναι ότι την ημέρα πριν από το τρομερό αυτό συμβάν, είχε βγει με φίλες της και είχαν πάει σε μαγαζί του Τεστάτσιο, για να πιουν ένα ποτό. Στο μαγαζί, γνώρισε έναν νεαρό τριάντα ετών, ο οποίος της πρόσφερε κοκτέιλ. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, το ποτό περιείχε, όπως φαίνεται, το χάπι Ghb, γνωστό και ως «ναρκωτικό του βιασμού».
Η κοπέλα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, είχε φτάσει στη Ρώμη για να παρακολουθήσει έναν κύκλο μαθημάτων σε ιδιωτικό, αμερικανικό πανεπιστήμιο. Μετά την καταγγελία της αποφάσισε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού πρώτα πήγε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση. Όπως υπογραμμίζουν οι Ιταλοί σχολιαστές, το τελευταίο αυτό τραγικό συμβάν αυξάνει την ήδη μεγάλη ανησυχία για τη χρήση συνθετικών ναρκωτικών που διαλύονται στα ποτά, και κάνουν νεαρές γυναίκες να μην μπορούν να αμυνθούν και να αντισταθούν στους βιαστές τους.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.