Ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ηγέτης της Τσετσενίας και σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα πως Τσετσένοι μαχητές έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία, ενώ προέτρεψε τους Ουκρανούς να ανατρέψουν την κυβέρνησή τους. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο Καντίροφ καυχήθηκε ότι οι τσετσενικές μονάδες δεν έχουν μέχρι στιγμής υποστεί απώλειες και ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν μεγάλες ουκρανικές πόλεις, μεταξύ αυτών την πρωτεύουσα Κίεβο, όμως αποστολή τους είναι να αποφύγουν τις απώλειες ζωών.
Η ουκρανική συνοριοφυλακή είπε σήμερα πως η Ρωσία έκλεισε το βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας για τη ναυσιπλοΐα. «Η παρουσία πλοίων σε αυτήν τη ζώνη θα αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική απειλή», αναφέρθηκε σε μια ανακοίνωση. Χθες Παρασκευή, η Ουκρανία είπε ότι η Ρωσία έπληξε δύο εμπορικά πλοία κοντά στο λιμάνι της Οδησσού, στο νότιο τμήμα της χώρας, μία ημέρα αφότου η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή στην Ουκρανία.
- Τουρκικά ΜΜΕ: Τούρκοι γεμίζουν βαλίτσες με ψώνια από σούπερ μάρκετ της Ελλάδας
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.