Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον τοίχο του σπιτιού του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, και γίνονται έρευνες για το αν επρόκειτο για επίθεση ή αν ήταν απλώς ένα τροχαίο ατύχημα. Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στον μπροστινό τοίχο του σπιτιού του Μπόρις Τζόνσον και κατέστρεψε ένα φράχτη και ένα δέντρο τα ξημερώματα της Δευτέρας με την αστυνομία να καλείται στο σημείο στις 1:19 π.μ.
Όπως δήλωσε στους Times ένας γείτονας, το σπίτι έχει γίνει στόχος διαδηλωτών τις τελευταίες εβδομάδες ενώ πολλά αυτοκίνητα είχαν σταματήσει έξω από αυτό, παίζοντας δυνατά ρωσική μουσική με κατεβασμένα παράθυρα, ως μορφή διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, δεν έχουν εντοπιστεί αδικήματα για το τροχαίο έξω από το σπίτι που ανακαινίζεται τους τελευταίους έξι μήνες ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.