Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια πρώην Μις Βραζιλία πέθανε σε ηλικία 27 ετών από τεράστια αιμορραγία και καρδιακή προσβολή μετά από μια τυπική επέμβαση στις αμυγδαλές. Η βασίλισσα της ομορφιάς Gleycy Correia, η οποία στέφθηκε Μις Βραζιλία το 2018, πέθανε σε ιδιωτική κλινική τη Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμη: Αυστραλία: Εκανε viral τον φίλο της επειδή πήγε στην παραλία με τις κάλτσες

Η Correia, από το Macae της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, υπέστη βαριά αιμορραγία και καρδιακή προσβολή μετά την επέμβαση αμυγδαλεκτομής της, η οποία περιλαμβάνει τη χειρουργική αφαίρεση των αμυγδαλών. Έμεινε σε κώμα για δύο μήνες μετά την καρδιακή ανακοπή τον Απρίλιο. «Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της και μετά από πέντε ημέρες στο σπίτι, είχε αιμορραγία», δήλωσε ο ιερέας της οικογένειας Lidiane Alves Oliviera.

«Είχε καρδιακή ανακοπή στις 4 Απριλίου και από τότε ήταν σε κώμα, χωρίς νευρολογική δραστηριότητα. Σήμερα πέθανε», πρόσθεσε ο ίδιος. Η σορός της στάλθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του Macae για νεκροψία.

 Ο πάστορας Jak Abreu, ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια της Correia, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συγγενείς της πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Και πρόσθεσε: «Ο Θεός διάλεξε αυτή τη μέρα για να μαζέψει την πριγκίπισσά μας. Ξέρουμε ότι θα της λείψει πολύ, αλλά τώρα θα φωτίζει τον ουρανό με το χαμόγελό της». Η κηδεία της Correia θα γίνει την Τρίτη στις 11.30 τοπική ώρα.