Η σουηδική αστυνομία απέκλεισε σήμερα το απόγευμα ένα τμήμα ενός εμπορικού κέντρου στην πόλη Μάλμε, στη νότια Σουηδία, έπειτα από ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς. «Σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο Emporia στο Μάλμε» ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωση που εξέδωσε. «Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και η περιοχή έχει αποκλειστεί», πρόσθεσε.
Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Προειδοποίηση Πούτιν για κίνδυνο καταστροφής στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
Σύμφωνα με την εφημερίδα Dagens Nyheter, που επικαλείται τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Τζίμι Μόντιν, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά. Το επεισόδιο «θεωρείται λήξαν», σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο. Ο Μόντιν είπε ότι δεν έχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών. Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν αν ο δράστης συνελήφθη.
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
- Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απαντά για τη ρεπόρτερ του Open: «Ένα κλαδάκι κατανόησης για ένα σεμνό κορίτσι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.