Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα από τα μεγαλύτερα σενάρια τρόμου που πιάνει τους διάσημους αφορά στο παρελθόν τους, όταν ακόμη δεν είχαν γίνει μεγάλοι και τρανοί, ούτε είχαν αποκτήσει τη δημοσιότητα που τους έβαλε στην κατηγορία των σελέμπριτις. Τότε που ζούσαν σαν κοινή θνητοί και έκαναν τη ζωή τους ελεύθερα χωρίς άγχος από paparazzi τριγύρω τους. Κάπως έτσι ήταν και τα νεανικά χρόνια του Ελον Μασκ, ο οποίος σήμερα μεταξύ άλλων είναι ιδιοκτήτης των Tesla και SpaceX. Σήμερα όμως, μια πρώην κοπέλα του, αποφάσισε να πουλήσει ενθύμια από τη νεανική σχέση τους στο κολλέγιο και μάλιστα κάποια από αυτά αποδεικνύονται αρκετά δημοφιλή!

Διαβάστε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Ατύχημα για την παρουσιάστρια - «Τράκαρα πριν πάω την κόρη μου στο σχολείο»

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Γκουέιν, η οποία έβγαινε με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου όταν σπούδαζαν και οι δύο στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, βγάζει σε δημοπρασία ένα συρτάρι με φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά στην πλατφόρμα RR Auction με έδρα τη Βοστόνη. Στο «σφυρί» βγαίνουν 18 αυθόρμητες φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις νεανικές στιγμές του δισεκατομμυριούχου ως φοιτητή, μια χειρόγραφη κάρτα γενεθλίων και ένα χρυσό κολιέ που χάρισε ο Μασκ στην τότε κοπέλα του. Μέχρι την Κυριακή το βράδυ, η κάρτα γενεθλίων - με την υπογραφή «Love, Elon» - έφτανε τα 10.000 δολάρια με εντυπωσιακές προσφορές.

Το επόμενο που προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν το κολιέ, το οποίο συνοδεύεται από ένα σμαράγδι από το ορυχείο της Ζάμπια που ανήκει στον πατέρα του Μασκ, τον Έρολ, έναν νοτιοαφρικανό εργολάβο ακινήτων. Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν άγνωστα μέχρι στιγμής στιγμιότυπα του νεαρού Έλον να κάνει παρέα με φίλους, να χαζεύει στον κοιτώνα και να αγκαλιάζεται με την Γκουέιν. Σύμφωνα με τον Independent, η Γκουέιν, η οποία έβγαινε με τον Έλον για ένα διάστημα το 1994, αποφάσισε να πουλήσει τα αντικείμενα για να συγκεντρώσει χρήματα για τα δίδακτρα του θετού της γιου στο κολλέγιο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικείμενα που συνδέονται με διάσημους επιχειρηματίες πωλούνται στον ιστότοπο της RR Auction. Η εταιρεία δημοπράτησε τον Αύγουστο το πρώτο πρωτότυπο Apple-1 του Στιβ Τζομπς έναντι σχεδόν 680.000 δολαρίων. Σε συνέντευξή της στο Insider Edition, η Γκουέιν δήλωσε ότι το μελλοντικό αφεντικό της Tesla Inc. οραματιζόταν ήδη ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενώ έβγαιναν μαζί πριν από σχεδόν 30 χρόνια. «Μιλούσε για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μιλούσε για εναλλακτικές πηγές καυσίμων», είπε σε ένα βίντεο του Insider Edition στο Tweet.