Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ανήρτησε στον ιστότοπό της ηχογράφηση του πρακτορείου ειδήσεων Lapresse, στην οποία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνομιλεί με βουλευτές του κόμματός του, Forza Italia, όπου και αναφέρει πως αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Στην ηχογράφηση ο Μπερλουσκόνι ακούγεται να λέει:«Βρισκόμαστε ήδη σε πόλεμο, διότι παρέχουμε χρήματα και όπλα στην Ουκρανία. Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου, διότι αν φτάσει στον Τύπο θα γίνει χαμός, αλλά είμαι πάρα πολύ ανήσυχος».
Και συνεχίζει: «Αποκατέστησα τις σχέσεις με τον πρόεδρο Πούτιν: Για τα γενέθλιά μου, θέλησε να μου στείλει 20 μπουκάλια βότκα μαζί με μια γλυκύτατη επιστολή. Εγώ του απάντησα με μπουκάλια κρασιού Lambrusco και μια εξίσου γλυκιά επιστολή». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γιόρτασε τα 86α γενέθλιά του στις 29 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένες δηλώσεις του «Καβαλιέρε» -τις οποίες το κόμμα Forza Italia χαρακτήρισε νωρίτερα ως «γεγονός του παρελθόντος»- σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, να δημιουργήσουν νέα προβλήματα στη συγκρότηση του νέου κυβερνητικού σχήματος υπό την Τζόρτζια Μελόνι.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.