Μενού
Ντόναλντ Τραμπ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε στον ιστότοπο, Truth Social, του οποίου και είναι βασικός διαχειριστής ότι ετοιμάζει μία μεγάλη ανακοίνωση, που θα «συνταράξει τα νερά» της πολιτικής κατάστασης στη χώρα. Ειδικότερα, σε βίντεο - 15 δευτερολέπτων - που αποτυπώνει τον ίδιο με μορφή Σούπερμαν έξω από δικό του κτίριο, ενημέρωσε τους ακολούθους ότι η «Αμερική χρειάζεται έναν σούπερ-ήρωα».

Στο βίντεο, που αποκτά και χιουμοριστικές διαστάσεις, φαίνεται ο πρώην πρόεδρος να «σκίζει» το πουκάμισό του και από κάτω να βγαίνει με στολή σούπερ-ήρωα, με κοιλιακούς και... ακτίνες λέιζερ. Το βίντεο κλείνει με μία επιγραφή, η οποία αναφέρει ότι σήμερα, Πέμπτη (15/12) έρχεται μία σημαντική ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα ο κ. Τραμπ είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2024.

Οι εικασίες για τι επιφυλάσσει το βίντεο έχουν ήδη κατακλύσει το διαδίκτυο, με τους πιο «πονηρούς» να έχουν υποψιαστεί ότι πιθανότατα ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ είτε θα ανακοινώσει τον υποψήφιο για την αντιπροεδρία της χώρας, είτε ότι θα επιστρέψει στο Twitter, του οποίου ο λογαριασμός ανήκει στον νέο ιδιοκτήτη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τον Έλον Μασκ. Το Truth Social ξεκίνησε πέρυσι μετά την εκδίωξη του κ. Τραμπ από το Twitter στον απόηχο της εισβολής στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου του 2020.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA