Μενού
elon-musk-twitter
Ελον Μασκ | Getty Images
  • Α-
  • Α+

Αρκεί κι ένα γράμμα, για να βάλει «φωτιά» στο Twitter ο Ελον Μασκ. O Mr. Tesla αυτή τη φορά δεν έγραψε κάποιο αρχαίο ρητό, παρά μόνο ένα γράμμα. Το «Ω» με κεφαλαίο ήταν αρκετό για να γίνει ντόρος.

Υπήρξαν χρήστες που σημειώνουν πως το «Ω» είναι το τελευταίο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου και ότι χρησιμοποιείται στη μαθηματική σημειογραφία αλλά και σαν το τελευταίο σύμβολο μίας συγκεκριμένης ομάδας πραγμάτων, ενώ άλλοι το εξέλαβαν ως αντίσταση. Βέβαια, δεν έλειψε για μία ακόμα φορά και το άγριο κράξιμο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη, και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που αναρτά κάτι «ελληνικό». Τον Ιούνιο του 2021, ο πολυεκατομμυριούχος είχε ανεβάσει μάλιστα και αρχαία ελληνικά.

«Εἰδέναι μέν μηδέν πλήν αὐτό τοῦτο εἰδέναι», είχε γράψει που στα νεοελληνικά μεταφράζεται ως: «Δεν ήξερε τίποτα, αλλά αυτό ακριβώς το ήξερε». Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 51χρονος μεγιστάνας έκανε ένα αινιγματικό tweet στα ελληνικά γράφοντας απλά τη λέξη «διαλεκτική» και όπως ήταν φυσικό έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι θέλει να πει και την είχε στο μυαλό του. Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται τώρα με το ωμέγα...