Μενού
KAROLOS
Ο Κάρολος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα | AP
  • Α-
  • Α+

Ότι και να έχετε διαβάσει, ότι και να έχετε δει, ότι και να έχετε ακούσει για τον βασιλιά Κάρολο Γ' του Ηνωμένου Βασιλείου, τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις κατά καιρούς ακραίες θεωρίες συνωμοσίας που έχουν βγάλει οι Βρετανοί για τον νέο μονάρχη.

Ακόμα και βαμπίρ τον έχουν βγάλει τον άνθρωπο αν και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο ότι έχουν πει πως είναι ανθρωπόμορφο ερπετό. Αρχικά, να πούμε ότι παλαιότερα πρώην παρουσιαστής του BBC, Ντέιβιντ Άικ, είχε πει πως η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου και όλων των άλλων χωρών είναι μέρος των Illuminati, και όλοι κέρδισαν τη δύναμή τους επειδή ένας πρόγονός τους ζευγάρωσε με ερπετοειδείς εξωγήινους. 

Ο δημοσιογράφος ισχυριζόταν, μάλιστα, ότι η θεωρία του εξηγεί το γιατί οι βασιλικές οικογένειες έχουν εμμονή με το να διατηρούν τις γραμμές αίματος τους «καθαρές» και επέμενε, μάλιστα, ότι είχε μιλήσει με ανθρώπους που έχουν δει γαλαζοαίματους να παίρνουν τη μορφή ερπετού και στη συνέχεια να γίνονται ξανά άνθρωποι!

Ερπετό με προγόνους εξωγήινους θεωρείται και ο Κάρολος ο οποίος είχε αποκτήσει με την Νταϊάνα μια κρυφή κόρη! Πώς προέκυψε αυτό; Ένας γυναικολόγος, λέει, στον οποίο είχε πάει η Νταϊάνα για εξετάσεις πήρε μερικά από τα ωάρια της Νταϊάνα και τα χρησιμοποίησε σε εξωσωματική γονιμοποίηση με το σπέρμα του Καρόλου. 

Από αυτή την «ένωση» προέκυψε η Σάρα. Η βασιλική μπέμπα η οποία γεννήθηκε το 1981, πριν τον Ουίλιαμ δηλαδή κάτι που σημαίνει πως αυτή θα ήταν σήμερα ο διάδοχος του θρόνου. Και, τέλος πάντων, καλά με τα ωάρια της Νταϊάνα αλλά το σπέρμα του Καρόλου που το βρήκε ο γιατρός; Καλή ερώτηση.

Ο γιος του που δεν είναι γιος του και η δολοφονία της Νταϊάνα

Και μιας που πιάσαμε τα βασιλικά μωρά, μια άλλη θεωρία συνωμοσίας θέλει την Νταϊάνα να ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Παρίσι και γι' αυτό ο Κάρολος φρόντισε να τη βγάλει από τη μέση με το «τροχαίο» καθώς δεν άντεχε τα παιδιά του να έχουν θετό αδερφό έναν Αιγύπτιο μουσουλμάνο.

Σε αυτή τη θεωρία συνωμοσίας, μάλιστα, εμπλέκεται και ο Φίλιππος ο οποίος επίσης δεν ήθελε τα εγγόνια του να έχουν έναν Αιγύπτιο για πατριό. Μπερδεμένα πράγματα.

Αλλά ας παραμείνουμε στα βασιλικά (ή και όχι) παιδιά. Μια από τις πλέον αγαπημένες θεωρίες συνωμοσίας για τον Κάρολο αφορά τον γιο του, πρίγκηπα Χάρι! Τον γιο του; Ε, όχι δα.

Ο Χάρι, σύμφωνα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας, δεν είναι γιος του Καρόλου αλλά του Τζέιμς Χιούιτ, πρώην αξιωματικού του ιππικού του Βρετανικού Στρατού, ο οποίος είχε ερωτική σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Και για το τέλος το καλύτερο: Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' του Ηνωμένου Βασιλείου είναι βαμπίρ! Και όχι όποιο και όποιο βαμπίρ. Είναι απόγονος του Βλαντ Τσέπες του Παλουκωτή, του ηγεμόνα της Βλαχίας που «γέννησε» τον μύθο του Δράκουλα! Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, μάλιστα, ο Κάρολος, εκτός από βαμπίρ είναι και κληρονόμος του Δράκουλα.

«Παίζει», δηλαδή, κάποια στιγμή να αφήσει το Μπάκιγχαμ και να μετακομίσει στον πύργο του Τσέπες στα Καρπάθια!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA