Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου και εκτός από την εμφάνιση εξπρές του Χάρι, πολύ ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν στην εκλιπούσα πριγκιπισσα Νταϊάνα, η οποία υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες σήμερα -αν ζούσε- θα μπορούσε να ήταν η βασίλισσα της Αγγλίας.
Διευθύντρια του περιοδικού «Basic» στην Αμερική και φωτογράφος, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης έφτιαξε μία σειρά φωτογραφιών editorial για το πώς θα έμοιαζε σήμερα η πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφίες για το πώς θα έμοιαζε σήμερα, χωρίς ωστόσο να έχουν τόση επεξεργασία οι φωτογραφίες της. Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.
- FT: Το Ιράν εξετάζει επιθέσεις στην Ευρώπη – Ποιοι αμερικανικοί στόχοι βρίσκονται στο «κάδρο»
- Τρία μικρά νησιά που δεν περίμενες ότι έχουν πρωταγωνιστήσει στο νέο ελληνικό σινεμά
- Καίτη Φίνου: «Ντρέπομαι για πολλά που είμαι Ελληνίδα» - Η οργισμένη ανάρτηση μετά το εξιτήριο
- Αγγελική Ηλιάδη για το τέλος με Χρήστο Παπαμήτρου: «Υπήρξαν συμπεριφορές που ξεπέρασαν τα όρια»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.