Ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφου Τζιν Κάρολ κρίθηκε από το δικαστήριο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο επιχειρηματίας και ρεπουμπλικανός πολιτικός καταδικάστηκε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, το οποίο επιδίκασε αποζημίωση 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.
Σύμφωνα με την Τζιν Κάρολ, ο Ντόναλντ Τραμπ της επιτέθηκε σε ένα δωμάτιο πολυκαταστήματος στη Νέα Υόρκη, την άνοιξη του 1996.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.