Συναγερμός έχει σημάνει στο Μιλάνο μετά από έκρηξη στην περιοχή Πόρτα Ρομάνα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η έκρηξη προέκυψε από φιάλες οξυγόνου τις οποίες βρίσκονταν μέσα σε ένα μικρό φορτηγό.
Η εφημερίδα Corriere della Sera αναφέρει ότι ο οδηγός του φορτηγού φέρει έγκαυμα στο χέρι, ενώ καταστράφηκαν συνολικά πέντε σταθμευμένα οχήματα.
Η φωτιά επεκτάθηκε σε τέσσερα αυτοκίνητα και δυο διαμερίσματα, ενώ ένα δημοτικό σχολείο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους, όπως και η διπλανή πολυκατοικία.
Μεγάλο μαύρο σύννεφο καπνού είναι ορατό από όλες σχεδόν τις περιοχές της ιταλικής συμπρωτεύουσας.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.