Μενού
diana_konstantinos1
Νταϊάνα και Κωνσταντίνος | @maurapetzolt
  • Α-
  • Α+

Η χιουμοριστική πλευρά της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύφθηκε καθώς δύο «πικάντικες» κάρτες που έστειλε στον τέως Βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνο Γλίξμπουργκ, βγήκαν στο σφυρί! Και οι κάρτες έχουν στο μπροστινό τους μέρος κινούμενα σχέδια με σεξουαλικά υπονοούμενα και στη μέσα πλευρά μηνύματα γραμμένα από την πριγκίπισσα προς τον...Τίνο! Οι κάρτες πωλούνται στον  οίκο δημοπρασιών Dominic Winter Auctioneers και αναμένεται να πουληθούν έως και 5.000 λίρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, στη μία κάρτα υπάρχει η γελοιογραφία ενός γυμνού άνδρα που ακουμπάει σε ένα δέντρο και η λεζάντα αρχικά γράφει: «Ο Αδάμ έφτασε πρώτος…» και στη συνέχεια «…Έτσι κάνουν πάντα οι άνδρες!». Η δεύτερη κάρτα δείχνει μια γυμνή γυναίκα στο μπροστινό μέρος με τη λεζάντα «Ποιος είναι ο ορισμός του τέλειου άντρα;», με την απάντηση που ακολουθεί να είναι: «Ένας νάνος με μακριά γλώσσα που μπορεί να αναπνέει από τα αυτιά του!».

diana_konstantinos2
Η μπροστινή όψη των καρτών | Dominic Winter Auctioneers

Όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα, ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Β' ήταν πρώτος ξάδελφος του πρίγκιπα Φίλιππου, καθώς και οι δύο ήταν απόγονοι του βασιλιά Γεωργίου Α' της Ελλάδας. Τόσο ο πρίγκιπας Φίλιππος όσο και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν νονοί του πρίγκιπα Φίλιππου της Ελλάδας και της Δανίας, του μικρότερου γιου του Κωνσταντίνου Β' και της Άννας Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1986.

Οι κάρτες, που στάλθηκαν ταυτόχρονα, περιλαμβάνουν μηνύματα γραμμένα από την Νταϊάνα με μαύρο μελάνι που έγραφε: «Αγαπητέ μου Τίνο, η πιο στοργική αγάπη όπως πάντα, από την Νταϊάνα» και «Αγαπητέ μου Τίνο, πολλή αγάπη από την Νταϊάνα». Η μία από τις δυο κάρτες έχει ένα επιπλέον μήνυμα από την Νταϊάνα που λέει: «Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια κάρτα να στείλω και μετά σκέφτηκα ότι θα απολαύσεις και τις δύο»!

diana_konstantinos3
Η εσωτερική όψη των δυο καρτών | Dominic Winter Auctioneers

Ο οίκος δημοπρασιών αναφέρει στο συνοδευτικό του σημείωμα: «Ο λόγος για την αποστολή αυτών των καρτών, εκτός από το ότι είναι λίγο διασκεδαστικό, είναι ασαφής καθώς οι κάρτες δεν στάλθηκαν με αφορμή κάποια γενέθλια, ή τα Χριστούγεννα ή κάποια βάπτιση. Η Νταϊάνα πρέπει να είδε αυτές τις κάρτες και να σκέφτηκε τον Τίνο προτού τις αγοράσει και τις στείλει, πιθανώς εμπνευσμένη από κάποια συζήτηση που είχαν σε κάποια κοινωνική συγκέντρωση».

Οι κάρτες πωλούνται μεταξύ άλλων κομματιών βασιλικών αναμνηστικών στον οίκο δημοπρασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιοσημείωτου χειρόγραφου αυτόγραφου της βασίλισσας Βικτώριας, χωρίς έγγραφα, και του ξυπνητηριού του βασιλιά Χουάν Κάρλος Α' της Ισπανίας. Οι κάρτες πωλούνται στον οίκο δημοπρασιών Dominic Winter Auctioneers και αναμένεται να πουληθούν έως και 5.000 λίρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA