Μενού
 Αρουραίοι
Αρουραίοι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα τρομακτικό γεγονός σημειώθηκε στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν αρουραίοι ξεκίνησαν να δαγκώνουν ένα μωράκι 6 μηνών την ώρα που κοιμόταν και παραλίγο να το φάνε ζωντανό. Οι αρουραίοι δάγκωσαν το βρέφος πάνω από 50 φορές όσο ήταν στην κούνια του. 

Σύμφωνα με τη New York Post, οι γονείς του βρέφους έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για παραμέληση παιδιού. Οι γονείς κοιμόνταν και όταν ξύπνησαν βρήκαν το μωρό στην κούνια του γεμάτο αίμα.

Μαζί με τους γονείς η αστυνομία συνέλαβε και τη θεία του μωρού που μένει στο ίδιο σπίτι με την οικογένεια. Το βρέφος ήταν γεμάτο δαγκώματα σε όλο του το σώμα, από το μέτωπο, στα μάγουλα, τη μύτη, τα πόδια και τα χέρια, ακόμα και στα δάχτυλα του και για αυτό έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος. 

Οι αρουραίοι τον δάγκωσαν τόσο βαθιά που τα κόκαλα του άρχισαν να φαίνονται σε σημεία του χεριού του. Το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ινδιανάπολης με τους γιατρούς να πραγματοποιούν μετάγγιση αίματος επειδή η θερμοκρασία του είχε πέσει στους 34 βαθμούς. 

Το σπίτι της οικογένειας στη λεωφόρο South Linwood, όπου ζούσαν επίσης τα δύο αδέλφια του αγοριού, 3 και 6 ετών, καθώς και τα ξαδέρφια του, 2 και 5 ετών, ήταν μέσα στην ακαταστασία, με σκουπίδια και περιττώματα αρουραίων στο πάτωμα. 

Ο πατέρας του βρέφους είπε πως είχαν θέμα με τα τρωκτικά στο σπίτι έχοντας προσλάβει ειδικούς για να κάνουν απολύμανση. Ωστόσο, όπως προέκυψε, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι αρουραίοι πλησίασαν και δάγκωσαν τα παιδιά.

Δύο παιδιά είπαν σε έναν δάσκαλο στο σχολείο τους ότι ποντίκια είχαν δαγκώσει τα δάχτυλα των ποδιών τους ενώ κοιμόντουσαν, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, ένας υπάλληλος του Τμήματος Παιδικών Υπηρεσιών της Ιντιάνα επισκέφθηκε το σπίτι, όπου οι ενήλικες ισχυρίστηκαν ότι τα σημάδια στα δάχτυλα των παιδιών ήταν πιθανότατα απλώς γρατσουνιές από το κρεβάτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.