Μενού
Το φορτηγό «σαλέ»
Το φορτηγό «σαλέ» | Instagram
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα από τον Καναδά έγινε πηγή έμπνευσης για τους followers της, όταν αποκάλυψε πως άφησε πίσω την παλιά της ζωή και το ακριβό της σπίτι και πλέον ζει σε ένα αυτοσχέδιο σαλέ που έχτισε στην καρότσα του φορτηγού της.

«Είμαι η Kai και ζω σε αυτό το σπίτι που έχτισα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού», είπε η εφευρετική influencer στους σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθούς της στην πλατφόρμα.

Αφού «μαστόρεψε» το φορτηγάκι που αγόρασε από το Craigslist, μένει πλέον σε ένα σπίτι που χαρακτηρίζει «χίπικο», μαζί με τον σύζυγο και τη γάτα της, όπως γράφει η New York Post.

«Ζω στα βορειοδυτικά, και όποιος ζει εδώ ξέρει ότι τα τελευταία δύο χρόνια με τον πληθωρισμό οι τιμές έχουν σκαρφαλώσει στα ύψη», δήλωσε στο μέσο. «Τα μονόκλινα διαμερίσματα κοστίζουν έως και 2.500 δολάρια τον μήνα, είναι απλά τρελό».

«Πάντα πίστευα ότι με κάτι τέτοιο θα μπορούσα να εξασφαλίσω τη στέγη μου όπου κι αν βρισκόμουν», πρόσθεσε. Τελικά η Kai έβαλε ό,τι λεφτά είχε και δεν είχε στο σπίτι της, κρατώντας το αυστηρά μινιμαλιστικό όμως.

Το καλυβάκι διαθέτει μέχρι και μικρό υπνοδωμάτιο, στη σοφίτα που στέκεται πάνω στην καμπίνα του οδηγού, ενώ έχει αρκετά παράθυρα για να θεωρείται διαμπερές. Το εξωτερικό του φορτηγού είναι καλυμμένο με σανίδες κέδρου που προσφέρουν μία επιπλέον μόνωση.

Στο εσωτερικό της κατοικίας υπάρχει ένας συγκλονιστικός αριθμός ανέσεων, κάτι που είναι εντυπωσιακό δεδομένου του μικρού μεγέθους. Περιλαμβάνουν έναν καναπέ που ξεδιπλώνει σε κρεβάτι, μια ξυλόσομπα και μια κουζίνα εξοπλισμένη με τα πάντα, από ψυγείο έως εντοιχισμένα ντουλάπια.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA