Μενού
Η «παρέλαση» των αγελάδων
Η «παρέλαση» των αγελάδων | Youtube
  • Α-
  • Α+

Η πόλη της Μελβούρνης στην Αυστραλία βίωσε μία σπάνια επέλαση από αγελάδες το πρωινό της Πέμπτης (17/1), όταν ένα κοπάδι κατάφερε να δραπετεύσει από τη φάρμα του και άρχισε να «κόβει» βόλτες στους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τα πάρκα.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, περισσότερες από 100 αγελάδες βγήκαν στους δρόμους με σχεδόν στρατιωτικό σχηματισμό τα ξημερώματα χθες, αρχικά παρεμποδίζοντας την κίνηση των αυτοκινήτων, ενώ φτάνοντας στο προάστιο του Pakenham, άρχισαν να καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους, προκαλώντας χάος.

Στρατός από αγελάδες στους δρόμους

Οι αγελάδες είχαν δραπετεύσει νωρίτερα από τον φράχτη μιας κοντινής φάρμας στην οδό Tommuc Valley Road, πριν χωριστούν σε ομάδες. Μέχρι την ανατολή του ηλίου, οι αγελάδες έτρεχαν μέσα στην πόλη και είχαν ξεσηκώσει τα προάστια, χαρίζοντας μοναδικές σκηνές.

Υλικό από την κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού δείχνει ένα «απόσπασμα» από αγελάδες να σουλατσάρουν στον διάδρομο του γκαράζ. Άλλες φωτογραφίες από ιδιωτικές κάμερες δείχνουν μερικές ακόμα να έχουν πιάσει τον χώρο της αυλής ενός πολίτη.

Ο ιδιοκτήτης τους, ανακουφισμένος που καμία δεν τραυματίστηκε, αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ: «Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να επισκέπτονται τη φάρμα για να δουν τις αγελάδες. Ε, έτσι και στις αγελάδες αρέσει να επισκέπτονται την πόλη», είπε ο αγρότης Matt Robinson σε τοπικό σταθμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA