Tρένο εκτροχιάστηκε σήμερα (16/2) στην Ελβετία, με φόβους για αρκετούς τραυματίες μετά από τεράστια χιονοστιβάδα.
Ο εκτροχιασμός σημειώθηκε περίπου στις 7 π.μ. τοπική ώρα κοντά στο Γκόπενσταϊν στο καντόνι Βαλέ, και οι αρχές σήμαναν «κατάσταση έκτακτης ανάγκης».
Στο τρένο επέβαιναν περίπου 80 επιβάτες. Είχε αναχωρήσει από το Spiez στις 6:12 το πρωί και κατευθυνόταν προς το Brig.
Όπως μεταφέρει η ΕΡΤ, εκπρόσωπος της BLS δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα 20 Minuten ότι το τρένο εκτροχιάστηκε λόγω χιονοστιβάδας, προσθέτοντας: «Οι επιβάτες θα απομακρυνθούν σύντομα».
Η τοπική αστυνομία ανέφερε ότι οι τραυματισμοί μεταξύ των επιβαινόντων είναι «πιθανοί», προσθέτοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει επιχείρηση αντιμετώπισης του περιστατικού.
Τα δρομολόγια στο σημείο έχουν διακοπεί, προς το παρόν μέχρι τις 16: 00.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.