Μενού
Mitsotakis - erntogan
Μητσοτάκης - Ερντογάν | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής πραγματοποιήθηκαν στο πρόγραμμα του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, τον Τούρκο πρόεδρο θα συνοδεύουν τουλάχιστον εννέα υπουργοί, μεταξύ των οποίων οι υπουργοί Εξωτερικών, Οικονομικών, Εσωτερικών, Τουρισμού, ενώ οι συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό θα γίνουν κανονικά.

Στο πρόγραμμα υπήρχε σχέδιο για δείπνο που θα παρέθετε ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη στο ζεύγος Ερντογάν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Εμινέ Ερντογάν δεν φαίνεται να έχει προγραμματισμένο ταξίδι στην Αθήνα, κάτι που με τα έως τώρα δεδομένα σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει δείπνο και μάλλον ο Τούρκος πρόεδρος δεν θα διανυκτερεύσει στη χώρα μας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA